Mit kell erteni a 100% gyumolcssuritmeny alatt? Mi az a gyumolcssuritmeny? Mitol suritmeny?
Én ezektől a HoesC szaroktól mindig rosszul lettem! Jó, lehet az én szervezetem érzékenyebb! A "pölöskei" szörpök, még idáig gyümölcsből készültek,ezért a drágábbak közé tartozik. Bár már ebben sem vagyok biztos, mert sokat fejlődött a gyár az elmúlt húsz év alatt. És van még a "denis" amitől nem leszek rosszul. Ők odafigyelnek az összetevőkre, az ár miatt nem pakolják bele feleslegesen azokat az anyagokat, amiket a szabályzatok előírnak. Mert a nagyüzemi előállításoknak az az átka, hogy az előírások betertását követelik meg tőlük. Pl. a tartósítószter, a citromsav mennyisége minden élelmiszergyártónak előírt mennyiség. És ha nem figyelnek oda az adagolás utáni elkeverésére, előfordul, hogy egyik palackban többszöröse van jelen, mint az elöbb, vagy utóbb palackozottban. A "denis" csak az előírt mennyiséggel (Spórol) tehát odafigyel a keverésre, nehogy néhány palack megromoljon idő elött. Ezért a legolcsóbb ital.
Figyelem!, Nem ajánlani akarom ezeket a termékeket, csak azt akartam elmondani, hogy az Én szervezetemre milyen hatással vannak.
Van még egy ami a napi folyadékbevitelemet teszi ki. Ez viszont a Lidlis szőlő, 2l csak százas, már évek óta fogyasztom, és ez még nem okozott kárt. A vizet ugyanis nem tudom lenyelni, kell bele egy kis buborék!
>Ezert kerdeztem,ha erted. Eddig HohesC es valamilyen P betus markaju dobozost
>vettem,de most mar nem tudok donteni. Mit ajanlassz? Konkret markat mondanal?
Persze, értelek. A tendenciát írtam csak, nem rád értettem. Az ipari márkákkal többször úgy jártam, hogy egyszer csak "elromlottak".
Egy darabig jók voltak, utána meg elkezdték pancsolni, ahogy a jónép rákapott.
Ezért is nem írnék semmi konkrét nevet. Viszont helyette:
Itthon van egy kis gyümölcscentrifugám és ezzel az eredeti gyümölcsöt verem csapra! Uccu neki 100% :)
Ez nyáron van általában. Kedvencem a körte, az őszibarack, meg az eper. De nem vagyok válogatós, jöhet minden aminek leve van és jó érett. :)
Télen is lehet így almalevet csinálni, de a habos (pektines) részt le kell szedni, mielőtt megiszod. Akkor szép áttetszően sárgás lesz és az íze is nagyon finom.
Azután télen: A családban többen készítenek lekvárokat és kapok is belőle gyakran. Mivel sütibe nem teszem, a lekváros kenyeret is ritkán eszem, általában szódavízzel szörpöt
csinálok belőle. Kissé macera biztos sokaknak egy kiskanállal kevergetve feloldani a lekvárt szódavízben, de megéri a fáradtságot. Egy botmixer is csodákra képes... :)
Azután szeretem a dzsemeket is így inni. Meg kell szokni, hogy nem teljesen folyékony és nem teljesen szilárd, de ha rááll az ember, nagyon jól tud esni. Mivel ezeket erősen hőkezelik, a vitamintartalom minimális. Ellenben a nyomelemek azért benne maradnak, ami szintén hasznos. Mély gyökérzetű fák gyümölcseit érdemes enni, mert azok mélyebbről is felhozzák a felső talajból kikopott ásványi anyagokat. Szóval annyit biztosan használnak ezek is, mint a bolti löttyök.
Egyéb iránt kis ízelítőnek itt ez az oldal, érdemes körülnézni rajta. jól mutatja a tendenciát.
Nem reklámozni szeretnék senkit vele, nem is ismerem őket. A gugli kidobta, én pedig belinkeltem. Ezeket a háztáji cuccokat kéne megpróbálnod, hogy mennyire válnak be, mert szerintem tetszenének. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!