Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mit kell erteni a 100% gyumolc...

Mit kell erteni a 100% gyumolcssuritmeny alatt? Mi az a gyumolcssuritmeny? Mitol suritmeny?

Figyelt kérdés

2014. jan. 20. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én ezektől a HoesC szaroktól mindig rosszul lettem! Jó, lehet az én szervezetem érzékenyebb! A "pölöskei" szörpök, még idáig gyümölcsből készültek,ezért a drágábbak közé tartozik. Bár már ebben sem vagyok biztos, mert sokat fejlődött a gyár az elmúlt húsz év alatt. És van még a "denis" amitől nem leszek rosszul. Ők odafigyelnek az összetevőkre, az ár miatt nem pakolják bele feleslegesen azokat az anyagokat, amiket a szabályzatok előírnak. Mert a nagyüzemi előállításoknak az az átka, hogy az előírások betertását követelik meg tőlük. Pl. a tartósítószter, a citromsav mennyisége minden élelmiszergyártónak előírt mennyiség. És ha nem figyelnek oda az adagolás utáni elkeverésére, előfordul, hogy egyik palackban többszöröse van jelen, mint az elöbb, vagy utóbb palackozottban. A "denis" csak az előírt mennyiséggel (Spórol) tehát odafigyel a keverésre, nehogy néhány palack megromoljon idő elött. Ezért a legolcsóbb ital.

Figyelem!, Nem ajánlani akarom ezeket a termékeket, csak azt akartam elmondani, hogy az Én szervezetemre milyen hatással vannak.

Van még egy ami a napi folyadékbevitelemet teszi ki. Ez viszont a Lidlis szőlő, 2l csak százas, már évek óta fogyasztom, és ez még nem okozott kárt. A vizet ugyanis nem tudom lenyelni, kell bele egy kis buborék!

2014. jan. 24. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:

>Ezert kerdeztem,ha erted. Eddig HohesC es valamilyen P betus markaju dobozost

>vettem,de most mar nem tudok donteni. Mit ajanlassz? Konkret markat mondanal?


Persze, értelek. A tendenciát írtam csak, nem rád értettem. Az ipari márkákkal többször úgy jártam, hogy egyszer csak "elromlottak".

Egy darabig jók voltak, utána meg elkezdték pancsolni, ahogy a jónép rákapott.

Ezért is nem írnék semmi konkrét nevet. Viszont helyette:

Itthon van egy kis gyümölcscentrifugám és ezzel az eredeti gyümölcsöt verem csapra! Uccu neki 100% :)

Ez nyáron van általában. Kedvencem a körte, az őszibarack, meg az eper. De nem vagyok válogatós, jöhet minden aminek leve van és jó érett. :)

Télen is lehet így almalevet csinálni, de a habos (pektines) részt le kell szedni, mielőtt megiszod. Akkor szép áttetszően sárgás lesz és az íze is nagyon finom.


Azután télen: A családban többen készítenek lekvárokat és kapok is belőle gyakran. Mivel sütibe nem teszem, a lekváros kenyeret is ritkán eszem, általában szódavízzel szörpöt

csinálok belőle. Kissé macera biztos sokaknak egy kiskanállal kevergetve feloldani a lekvárt szódavízben, de megéri a fáradtságot. Egy botmixer is csodákra képes... :)

Azután szeretem a dzsemeket is így inni. Meg kell szokni, hogy nem teljesen folyékony és nem teljesen szilárd, de ha rááll az ember, nagyon jól tud esni. Mivel ezeket erősen hőkezelik, a vitamintartalom minimális. Ellenben a nyomelemek azért benne maradnak, ami szintén hasznos. Mély gyökérzetű fák gyümölcseit érdemes enni, mert azok mélyebbről is felhozzák a felső talajból kikopott ásványi anyagokat. Szóval annyit biztosan használnak ezek is, mint a bolti löttyök.


[link]


Egyéb iránt kis ízelítőnek itt ez az oldal, érdemes körülnézni rajta. jól mutatja a tendenciát.

Nem reklámozni szeretnék senkit vele, nem is ismerem őket. A gugli kidobta, én pedig belinkeltem. Ezeket a háztáji cuccokat kéne megpróbálnod, hogy mennyire válnak be, mert szerintem tetszenének. :)

2014. jan. 24. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!