Miért drágábbak az alkoholmentes sörök és pezsgők mint alkoholos társaik?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 08:35
1/4 anonim válasza:
kevesebb mennyiség készül belőlük, így kevesebb az értékesíthető mennyiség, (nem mellékesen kisebb a kereskedelmi keresletük is) mint az alkoholt is tartalmazó társaikból. Ezért az előállítási költségük magasabb.
2/4 anonim válasza:
Igazat ír az előttem szóló is.
Ezt egészíteném ki annyival, hogy az alkoholmentes sör előző életében alkoholos volt, amiből különféle eljárásokkal kiszedik az alkoholt. Legalábbis a drágább technológia szerint. Ez pedig pluszköltség.
3/4 anonim válasza:
Nem kivonják belőle, hanem egyszerűen nincs benne elég malátacukor ahhoz, hogy megerjedjen. De ha megnézitek akkor 100ft alatt szinte csak alkoholmentes sör van.
4/4 anonim válasza:
Üzenem a barmoknak, akik lepontoznak, hogy olvassanak is azért néha:
Itt 3 eljárást is ismertetnek, amivel kivonják a kész sörből az alkoholt.
Bizonyára ők is hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!