gyógyszertárban vettem. Egyébként ilyen nagyon halvány sárga színe van
2013. dec. 9. 21:27
4/9 anonim válasza:
Fura. Nem értek hozzá, de amikor én egyszer csalánlevélből készítettem teát, az majdnem fekete lett, pedig nem áztattam benne rengeteg ideig... És borzalmas volt, nem is ittam meg. Persze ízlések és pofonok.
Ráguglizva kellemes sárga színe van. Hm.
2013. dec. 9. 23:17
5/9 A kérdező kommentje:
hát én sem az íze miatt vettem meg:) méregteleníteni akarok, és elvileg a pattanásokat is megszünteti
2013. dec. 10. 09:05
6/9 Phoney válasza:
Nem egészen normális, valami selejt szállítmány lehet. 150 Ft-ért 50g-t lehet venni filter nélkül gyógynövényboltokban, és annak van íze, színe.
2013. dec. 10. 14:32
7/9 A kérdező kommentje:
én gyógyszertárban vettem herbária a márkája és ez 500 valamennyi volt
2013. dec. 10. 16:15
8/9 Phoney válasza:
A Herbária jellemzően seíze-sebűze dolgokat csomagol, sose értettem miért, de elméletileg ez nem rontja a gyógyhatást. A filteres mindenből legalább 2× annyiba kerül, ez aranyszabály. Természetesen nem jobb (sőt, általában rosszabb) az ömlesztettnél.
2013. dec. 10. 16:40
9/9 anonim válasza:
Szokott lenni íze is, illata is, színe is. A töménységet be lehet lőni az áztatási / főzési / forralási idővel.
Ha hideg áztatással csinálod, hagy bent 2 kanál szárított / friss mentát, vagy a 3 filtert egy liter vízben.
Enyhe, kellemes íze lesz.
Ha meg vagy fázva, lázas vagy, akkor az ízeket és illatokat kevésbé érzed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!