Marko polo kérdése:
Van olyan üdítő amit Magyarországon nem lehet kapni de meg lehet rendellni Ebay-en?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen , szinte amit lehetett magyarok közül ami kapható volt kipróbáltam , de én annak örülnék legjobban ha felírnátok valami olyan márkákat vagy italokat amiknek nagyon egyedi ízük van , És nem lehet kapni őket Magyarországon.2013. nov. 25. 18:41
1/3 anonim válasza:
A TANGO nevű üdítőitalt itthon lehetett egy időben kapni, mostanság én sehol nem látok. Külföldön ugyanúgy árulják, szerintem angliában gyártják és már tusfürdőtől kezdve többféle cuccot is gyártanak ezzel a márkával. Itthon elég retro márkának számít sajna.
2/3 anonim válasza:
Tangot én szoktam venni. Azt lehet kapni itthon is. Bár most még csak nagyon kevés helyen van!
British Store honlapról tudsz üdítőket, energiaitalokat venni, amit itthon még nem lehet kapni.
BP-en van boltjuk, de van webshop-juk is és házhoz is szállítanak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. nov. 25. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!