Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Hogyan, mikor és mennyit...

Hogyan, mikor és mennyit igyak zöld teát?

Figyelt kérdés
Szálkásítani akarok. Heti 4szer kondizok és judozok. Az étrendemet is visszafogottabbra vettem és most zöldteát is alkalmazni szeretném. Mennyi ideig csináljam ezt a zöldtea diétát hogy látványos eredménye legyen? olyanok is irjanak akiknek ez vezetett eredményre. 85kg F/16

2013. okt. 28. 19:14
 1/2 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Már vagy harminc éve iszom reggelente zöld teát (negyven éve még ezt vietnámai teának hítták). Van rajtam 5-6 kiló felesleg, pedig tornászom. Mindig csodálkozom, mikor azt mondják, fogyaszt, de lehet, hogy nélküle 100 kiló lennék...

Én csak reggelre iszom, mert érzékeny vagyok rá, és ha délután beiszok néha belőle, akkor nem tudok aludni. Reggelre viszont fél litert.

2013. okt. 29. 09:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Vörinefi, a zöld tea akkor élénkít, ha forró vízben áztatod. Ilyenkor tudniillik elbomlik a benne kevő csersav, ami normál esetben blokkolja a koffenit. (Tennint) 70 fok alatt kiáztatva nyugtató hatású.
2013. nov. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!