Mi a véleményetek a Rioba szemes kévéból főzött kávéról?
A METRÓ saját terméke: Nekem bejött a Platinum :
Nekem AEG gépem van . nagyon finom volt vele :
A barát nőm velem együtt vette meg aPlatinumot neki philip senseo gépe van : A két gép nem egyformán főzte le ízre a kávét : nála közel sem jött ki az íz ami nálam :
Viszont a Davidoff kávé forditva történt : Nem igazán értetük ,de már tudjuk : Az lényeg ,hogy meg kell nézni a kávéföző használati utasításában ,hogy milyen kávébab szem nagyságot ajánlanak a géphez mert a darálás minden gépnél másképp van beállitva ,és ezt a kávészem nagyságához ígazítják : Az ,hogy te tudod az örlési fokozatot álitani az csak annyit jelent ,hogy milyen nagyságúra darálja le kávét : Ezen meglepödtünk mi is . Még annyit ,hogy a kávészem nagysága és ,bárnyomás is összefügésben van.. Ha nem gagyi helyen veszel kávét hanem rendes helyen még ha drágább is ezt mind meg találod a kávé csomagolásán : Ami nekem legjobb ízt hozta ki az : [link]
és a [link]
Akkor ez egy okkal több,hogy ezt vegyem legközelebb.
Szerintem a boltokban általánosan kapható kávék gyalázatos ízűek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!