Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi a különbség a Coca Cola, a...

Mi a különbség a Coca Cola, a Coca Cola Light, és a Coca Cola Zero között?

Figyelt kérdés

2013. szept. 14. 17:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Csak a különbségre voltam kíváncsi.
2013. szept. 21. 22:52
 12/18 anonim válasza:
Az, hogy mind mérgező, de az utóbbi kettő még szar is és még mérgezőbb. Az első az kóla, a többi meg kula!
2013. szept. 26. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Már az első sem Cola. A fruktóz-glükózsszirup is egy nagy mocsok, sokkal károsabb, mint a krtistálycukor, be kellene tiltani. Sajnos az EU kretán cukoripari rendelkezései hozták divatba ezt az élelmiszerhulladékot! :(
2013. okt. 8. 10:38
 14/18 anonim válasza:
Mi a baj velük? Gyümölcs- és szőlőcukor. Szerintem jobb mint a mesterségesen fehérített cukor. Ki mondta, hogy a cukornak fehérnek kell lennie? Milyen jól érzi magát a nádcukor is barnán!
2013. okt. 10. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Hogy akkor adjak egy igazi választ: a light és a Zero annyiban különböznek hogy a Light-ot nem vették a férfiak, mert eleve olyan nőies az egész olyan finom, elegáns, meg cukormentes, ez biztosan a fogyókúrás p*csáknak való...

Röviden b*zisnak érezték...

Így hát megalkották a Zérot, menő csomagolás, pörgős sportos férfias reklám....

Ez egy példa volt marketing előadáson, kissé ledöbbentem a dolgon...mert nyilván semmi értelme, de az a rohadt címke elérte hogy immár férfiak is vesznek cukormentes colát...

2013. okt. 14. 21:49
 16/18 anonim válasza:
Mellesleg ha a bicikli ráfjára ráöntöd utána jobb ha vigyázol mert fejre állsz ugy fog fogni a fék,másrészt pedig most olvastam egy kisérletről amiben azt vizsgálták hogy mitől lehet jobban fogyni az egyik csoportot sima vizzel itatták a fogyókurázás mellett, a másik csoportnak viz helyett light kólát kellett innia hetekig, és csodák csodájára átlagban 3 kilóval voltak könnyebbek azok akik a kólát itták mint azok akik a vizet. Állitólag semmit nem hizlal a light kóla és még az étvágyat is elveszi,ugyhogy lehet fogyókúrára használni, azért akarok venni én is, mert eddig sosem ittam, kiváncsi leszek.
2014. jún. 19. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:

"Mi a baj velük? Gyümölcs- és szőlőcukor. Szerintem jobb mint a mesterségesen fehérített cukor. Ki mondta, hogy a cukornak fehérnek kell lennie? Milyen jól érzi magát a nádcukor is barnán!"

Tévedés, kérdezz meg egy dietetikust, vagy olvass utána!

2014. jún. 19. 17:16
 18/18 anonim válasza:

Kedves utolsó előtti !

Nos az a 3 kiló amivel könnyebbek az a víz és az ásványi anyagok amelyek nagyon fontosak a szervezet számára !

Nos ha azt nézzük az embert kb. 70%-a víz alkotja így éppen azt vonod ki a szervezetedből ami a legfontosabb .A kóla vízhajtó magyarul a vizet szeméttel és ,,rozsda oldóval" helyettesíted !

2015. ápr. 12. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!