Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Kávézol? Ha igen, válaszonál...

Kávézol? Ha igen, válaszonál az alábbi kérdésekre?

Figyelt kérdés

- mikor kezdted el

- hányat iszol naponta

- cukorral/tejjel vagy nélküle

- miért iszod (íze vagy a hatása miatt)?

2013. aug. 24. 13:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

13-14 évesen ihattam először, édesapám reggeli eszpresszójából. A suliban vettem automatás kávét is az íze miatt, de azt azért ne nevezzük kávénak :)

Naponta egyet iszom, reggelente, kettőt, ha délután fáradt vagyok/megyek valahova és meghívnak egyre/hozzám jönnek vendégek és kávézunk

Cukorral, tejjel. Cappuccinot iszom, otthoni őrlős és tejhabosítós gépem van

Az íze miatt iszom elsősorban. Ha koffeinre vágyom, akkor egy jó nagy adag zöldteát főzök, az nekem jobban beválik. Munkába is azt viszek. A kávét élvezeti cikként fogyasztom, kiélvezem.

2013. aug. 24. 14:46
 12/19 anonim ***** válasza:

14évesen kezdtem 3:1kv-val napi egyet aztán már 22éves vagyok de napi 3rendes kávét (espresso kávé) iszom meg 3max4 3:1ben kávét mellé és ha társaságba megyek akkor már csak cappuccino-t iszom vagy ha nincs egy sima kv-t a házi gazda miatt...

cigi mellé szoktam meg az íze miatt iszom...

2013. aug. 24. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Most kezdtem egy éve, pedig 30-at már átléptem. Otthon kettőt, mert ez csak olyan gyenge kikavarós kávé, a munkában egyet délután, mert az igazi. Csak cukorral iszom. A meló miatt kezdtem el, mert korán kelek és délutánra teljesen leeresztek, de egy kávé szinten tart estig.
2013. aug. 24. 16:34
 14/19 anonim ***** válasza:

- kb.18 evesen

- napi egyet

- a starbucksba jarok reggelente,mindig valami ujdonsagot,de tej es cukor alap,hogy van benne

- csak az ize miatt, a hatasara nincs szuksegem,siman elvagyok nelkule is,de az izet imadom:)

2013. aug. 24. 22:38
 15/19 anonim ***** válasza:

- gimnázium alatt, talán 16

- 2-t biztosan (reggel és ebéd után), de van hogy 3-at (vagy még délelőtt, vagy du. 4 körül)

- édesítővel és hideg tejjel

- elsősorban hatása miatt, de az ízét is szeretem

2013. aug. 25. 09:10
 16/19 anonim ***** válasza:

- 13-14 évesen

- 3-6 (attól függően mennyit aludtam/ megyek-e valahova ahol megkínálnak)

- édesítővel és tejjel/kávétejszínnel

- elsősorban az íze miatt,másodsorban mert rossz alvó vagyok és kell valami ami élénkít,harmadsorban pedig azért mert túl nagy az étvágyam és a kávéval tudom csökkenteni (nem tudom miért,de ez van)

19/L

2013. aug. 25. 13:39
 17/19 Meréxke válasza:

17-18 éves koromban

Reggel 1-et, 12-13 óra között még 1-et

édesítőszerrel, főzőtejszínnel

inkább a hatása miatt, de az ízét is nagyon szeretem :)

2013. aug. 25. 23:12
 18/19 anonim válasza:

-úgy 2 éve talán

-kettőt

-mézzel és tejjel de csak picit mindkettőből, keserűn szeretem

-íze miatt :)

2013. szept. 1. 18:37
 19/19 anonim válasza:

17-18 évsen kezdtem (előtte 14 éves koromtól hétvégente granulátumosból csináltam jó nagy adag tejeskávét), aztán a fősulin lecsúszott a napi 2-3 is rendes főzöttből, attól függ mennyi szabadidőm volt az órák között, mostanában napi 1-et főzök magamnak, de holnaptól megint suli... :)

dulpa adagot szoktam inni 2 cukorral, tejjel.

22/L

2013. szept. 2. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!