Debrecenben lehet valahol venni vaníliás coca-colát?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy pl Pesten még most is lehet kapni néhány helyen, és arra lennék kíváncsi, hogy Debrecenben van olyan bolt, ahol lehet venni?2013. júl. 12. 16:22
11/18 anonim válasza:
Régebben még reklámozták is. Emlékszem, anno valahol leárazták, akkor pakoltam fel pár 2 L-es üveggel, végére kifejezetten megszerettem - de addigra már kivezették...
12/18 anonim válasza:
igen, 2 literesnek én is örülnék. pár hete írtam british store-nak, hogy nem-e esetleg tudnának szerezni. az a baj, hogy ez is átlagembernek alkalmi vétel, még akkor is, ha hízlal, mert annyira drága. én meg alapból is ha kólát veszek, akkor sem coca-t hanem valami olcsóbb lidl-öst. sajnos ez van. a legutóbbi tálca kólám meg kb 2 hét alatt kifogyott :D nem tudtam megállni, hogy 1 nap csak 1 dobozzal igyak :D
15/18 A kérdező kommentje:
A Bethlen utcán lévő ital boltban lehet kapni.
2013. okt. 25. 19:18
16/18 anonim válasza:
A Pomodoro Pizzériában lehet kapni 0,5-öst és pizza nélkül is:)
17/18 anonim válasza:
140km-t utaztunk Debrecenig, elemntünk a promodoroba de nem volt ....köszi a téves infót
18/18 anonim válasza:
most kapcsolok hogy nem is ott néztük..a fenébe .Don Pedróba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!