Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Egy idő után mért lesz a PET...

Egy idő után mért lesz a PET palacknak "akvárium" szaga?

Figyelt kérdés
0,5 l-es PET palackot szoktam magammal hordani, csapvízzel megtöltve. És mindegyiknek, különböző idő után, szaga, és kis mellékíze lesz :( Hogy tudnám ezt megelőzni?
2013. jún. 20. 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
berohad a víz azért van "akvárium" szaga és íze... semmit nem tudsz vele csinálni... 2-3 használat után dobd ki és vegyél másikat
2013. jún. 20. 09:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az nekem anyagilag sok, hogy heti 2-3-4 alkalommal vegyek magamnak fél liter vizet 150 Ft-ért :S
2013. jún. 20. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akármennyire is óvatos vagy, a palackba belekerül a nyáladból, amiben baktériumok vannak, és azok elszaporodnak a vízben. Ezért lesz szaga a víznek. Pár használat után mindig le kellene cserélni a palackot.
2013. jún. 20. 09:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért hordom magammal üvegben az innivalómat. Tavaly -- ennek már több mint egy éve -- egy alkalommal vettem üveges ásványvizet, ami egyszerre drága ugyan, de csak egyszeri beruházás, mert az üveget jól lehet tisztítani.
2013. jún. 20. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
rossz helyen veszed a fél litert 150-ért... a tesco-ban már 60 ft-ért is van fél literes ave ásványvíz
2013. jún. 20. 10:13
 6/9 anonim válasza:
50%
na ne szórakozzál, hogy 150 forint sok neked, akkor mi a tökömről netezel
2013. jún. 20. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
A kupak miatt lesz büdös, gondolom abból is iszol. Mosd el alaposan a kupakját, és nem lesz büdös.
2013. jún. 20. 11:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Rokonoknál lakok, és van netük. De azt hiszem nem tartozok neked magyarázattal. Bocs hogy egy napos diplomával még nincs munkám. És ha nincs munkám, pénzem sincs, tehát igen, sok a 150 Ft,főleg hogy a palack előállítása max 15 Ft, de inkább 8, a benne levő víz is ér vagy 5 ft-ot
2013. jún. 20. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
6-os jó bunkó vagy! ha egyszer valakinek nincs, akkor nincs... ezt nem lehet megérteni? számold ki hogy egy 30-as hónapban mennyit költene rá napi 150-esével, (ami nem igaz, mert egy napig nem elég egy félliteres víz, főleg ebben az időben) vagy lehet hogy lenne rá pénze csak nem arra akarja költeni. az már egy másik kérdés hogy a 150-ft-os fél literes ásványvíz már drágának számít, mert már 40 ft-ért is van.
2013. jún. 20. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!