Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Melyik a leghatásosabb energia...

Melyik a leghatásosabb energiaital?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy energiaitalos, általában véve utálom az ízüket, évekkel ezelőtt egyedül a kérészéletű Bomba Cola-t tudtam különösebb szenvedés nélkül meginni. Most viszont úgy hozta a sors, hogy megint huzamosabb ideig 5-6 órákat kéne fent lennem, és mivel már lassan egy hónapja ilyen üzemmódban vagyok, egyre kevésbé bírom. Az a kérdésem, ilyen esetben milyen, ma is könnyen beszerezhető (tehát nem külföldről származó, taurinos) energiaital lenne a legjobb?

2013. jún. 6. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
red bull és az adrenalin a legerősebb ahogy tapasztaltam.
2013. jún. 7. 00:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap akkor igyekszem beszerezni ezekből!
2013. jún. 7. 00:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A piacon minden energiaital a 32mg/100ml koffeintartalmat célozza be, a Red Bull, az Adrenalin meg a 100 másik is.

Van pár olyan, aki még ezt is kispórolja és 15mg/100mg szintet ad, ami a kóla 11mg-jához képest alig több, ezek közül a Bomba és a Go a legelterjedtebbek, jó szarok is, de szerencsére még ők képviselik a kisebbséget a témában.

A chipsadó óta ízben mind förtelem, teszteld végig a hozzád közel eső boltok kínálatát és dönts, hogy melyik tetszik.

2013. jún. 7. 01:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Én utoljára még a "népegészségügyi adó" bevezetése előtt ittam energiaitalt, tehát aligha emiatt nem szerettem őket:) Tegnap valami Monster Rehabot ittam (32mg/100ml), anno bomba cola jobban felpörgetett.
2013. jún. 7. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont a Rehab a másnaposságra van és eléggé más ízű, mint a "rendes" energiaitalok, de hatásban hasonló. Sajnos a taurin kvázi kiűzése óta ilyen lett az összes, nagy különbségekre nem lehet számítani.

Összesen egy jót tudok, de az is dán szürkeimport és egy vegyszerdiszkontban árulják a város másik felén...

2013. jún. 7. 12:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Rehabot azért vettem, mert a mellette levő nagy betűkkel hirdette, hogy bizony benne nincs cukor (ergo édesítő van, és annak az ízét utálom), de végül ebben is volt.

Hát, eddig egyik sem hozta az elvárt eredményt, azt hiszem, maradok a sok feketekávénál.

2013. jún. 8. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A Rehab az nem ilyen "rendes" energiaital. Pont ellenkezőleg. Az ilyen szénsavmentes teás üdítő ital, ami nyugtat, rehabilitál, relaxál és stb...

Szóval az inkább másnaposságra jó és nyugtató hatása van és még az íze sem energia italos!

2013. jún. 10. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Melyik energia ital hat a legjobban?
2015. szept. 6. 18:35
 9/9 andriska159 válasza:
100%

Egy pár válaszoló érvével ellentétben a monsterben (mivel 2x akkora, de ugyanúgy 25mg/100ml koffeint tartalmaz) ha megiszol egyet az kb. 2 redbullnak felel meg.

A rehab pedig IGAZ, hogy másnaposság ellen való, de nem "megnyugtat" csak fojadékpótlásra IS alkalmas! (is-en a hangsúj, mert az energiaitalok fojadékpótlásra NEM alkalmasak), és EMELLETT van benne a 2 redbullnyi koffein.

Persze mindenkinek meglehet a kedvence, maga ízlésvilága, véleménye, csak tájékoztató módon közöltem érveimet a félreértések elkerülése végett :)

2016. márc. 16. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!