"A Magyarországon forgalomba kerülő fél literes palackokon a 13 és 30 év közötti fiatalok körében leggyakoribb 150 keresztnevet találhatjuk majd meg a Coca-Cola, a Coca-Cola light és a Coca-Cola Zero 0,5 literes palackjain jelennek meg. Emellett becenevekkel ellátott palackok is készülnek fél literes, valamint 1 és 2 literes kiszerelésekben. A 0,33 literes dobozos Coca-Cola-n hat, általános használatú gyűjtőnévre, ill. közkedvelt becenévre cserélik sajátjukat. A nevek között van például a Dávid, a Tamás, a Miklós, az Eszter és a Vera is. A neveket az aktuális névadási statisztikák alapján válogatták össze, hogy minél többen megtalálhassák a nevükre szóló üdítőt. A nevekkel ellátott palackokat folyamatosan helyezik ki a boltokba, így aki májusban nem találja meg a sajátját, annak érdemes a későbbiekben is keresgélnie a polcokon."
2013. máj. 27. 08:59
3/16 ivilicious válasza:
Ivett meg felejtős,hogy van :((((
2013. máj. 27. 10:22
4/16 Kuko válasza:
Hú én nem egy tescót, kisboltot jártam át nézelődve kutatva milyen nevek vannak és nagyon sok. A 2 literesen van a partyarc meg a barátoknak és stb stb Neveket csak a fél literes és a 0,33 on találtok a simán a light-on és a zeron,de ezeken van az apa anya főnök és még rengeteg más... Kedves "ivilicious" Én a Kecskeméti Kis Tesco-ban láttam nem is egy Ivettet :)
2013. máj. 27. 12:43
5/16 anonim válasza:
Párat én is keresnék, Katalin, Nóra, Ágnes, Zsuzsanna gondolom van, Henrietta, Viola, Melinda van pl.? Ezek még a gyakoribbak, néhányról már lemondtam :D
2013. máj. 27. 21:10
6/16 A kérdező kommentje:
Szóval a Coca-cola kiadta a teljes listát?
Hol lehet elolvasni?
2013. máj. 28. 05:48
7/16 anonim válasza:
0,33-ason láttam már: Mr. Kockahas, Miss Bikini, Csajszi, Baby, meg egypár általánosabb férfinevet: Zoltán, Dávid, stb.
2013. máj. 28. 08:47
8/16 ivilicious válasza:
köszi Kuko,akkor nem adom fel a reményt:D
2013. máj. 28. 08:59
9/16 anonim válasza:
Noémiset láttatok?
2013. máj. 29. 09:02
10/16 anonim válasza:
És látott már valaki Martin-osat?? Selholse láttam még egyet se.. pedig végig jártam a várost... :c
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!