Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szemeskávé milyen?

Szemeskávé milyen?

Figyelt kérdés
vettem kávét de mikor kibontottam láttam h szemes ,de ezt hogy lehet megfőzni? nekem hagyományos kávéfőzőm vsn csak. a dobozra nem volt ráírja h szemes.

2013. márc. 27. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem, nem valami komoly minőség kihozása a cél, csak hogy szemeskávéból őrölt legyen. Sok abc-ben is akad őrlő, ahol fönt beöntöd, alul kijön az őrölt, de ha olyat nem találsz, és pl. pesti vagy, akad sok hely, ahol lesznek olyan jófejek, hogy leőrlik neked az egészet. Elmész, iszol egy kv-t náluk, hogy azért a szolgáltatásukat is igénybe vedd, és mellesleg megkéred őket, h őröljék meg.
2013. márc. 27. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Avagy dobsz a kaveologia index fórumra egy üzenetet, hogy valaki legyen olyan kedves, vállalja ezt be, és tuti lesz rá jelentkeződ!
2013. márc. 27. 13:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Pécsi vagyok
2013. márc. 27. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ők pécsiek, jófejek, tuti, h segítenek. Vidd el, és ennyi.

2013. márc. 27. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen típusú kávédarálóm van (csak más márka) és tökéletesen megfelel a célnak:

[link]

Pécsen van is átvehető nekik.

A szemeskávéból (tehát frissen őröltből) főzött kávé sokkal finomabb.

És érdemes beruházni egy ilyen kis kávédarálóra, mert máskor is ki tud segíteni (pl. ha nincs otthon porcukrot, beleteszed és pár pillanat alatt porcukrod lesz).

2013. márc. 29. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
*kristályt beleteszed és porcukrod lesz, na
2013. márc. 29. 11:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!