Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Csipkebogyó "tea"?

Csipkebogyó "tea"?

Figyelt kérdés
Áztatom egy éjszakán át,azután leszűröm és úgy iszom.Olvastam hogy nem csak C vitamin van benne,hanem egy csomó nyomelem.Azokat is ki lehet nyerni áztatással?

2013. jan. 6. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Amennyiben nem filtereset veszel, hanem a szárított termést (a kérdésből én ez utóbbira következtetek) az áztatás után nyugodtan edd meg a csipkebogyót. Vannak olyan nyomelemek, amik ki tudnak oldódni, de akkor sem az összes fog. Ha viszont megeszed az áztatás után bepuhult termést, akkor mindet a szervezetedbe juttatod.

Egyébként a C-vitamin nem csak hő- hanem fémérzékeny is, erre is érdemes odafigyelni.

2013. jan. 6. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
ahha,de ha megeszem,akkor a kis szőrökkel együtt eszem meg,az meg elég sz.r.És gondolom a magokat nem kell lenyelni...:D
2013. jan. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!