Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A kávé sok mennyiségben,...

A kávé sok mennyiségben, mivel járhat?

Figyelt kérdés
Sajnos elég kávé függő vagyok, fogyokúrázom, viszont, sokat iszok kávét, lehet tőle narancsbőröm? ( cukor nélkül iszom, coffetával )

2013. jan. 6. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha narancsbőröd lesz, az még a legkevesebb gond.

A sok kávé tartósan megemeli a vérnyomást, egy idő után szívritmus-zavarok is felléphetnek. Ezekből egyenes út vezet az infarktushoz.

Mellette már csak részletkérdés, hogy a vesét (méregtelenítő szerv) is állandóan dolgoztatja.

2013. jan. 6. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem a kávétól, hanem a hatásától lesz narancsbőröd, mert kihajtja a szervezetedből a vizet.

Azon felül, amit előttem írtak, még stroke-od is lehet a magas vérnyomástól.

Finom a kávé, vannak jó hatásai, de mértékkel. Ha főzött kávé (Espresso), akkor napi 2-3 kávéscsészényi ajánlott, vagy ennek megfelelő hosszúkávé. Szerintem igyál főzöttet, őrölt kávéból, az instant kávékban csomó adalék van, és a szívet is jobban dolgoztatják.

2013. jan. 6. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Fogyókúra segítőnek ne kávét, vizet igyál!

Rá fogsz jönni, hogy a lényeg: érezzük úgy, hogy van valami a gyomrunkban! Ezt az érzést viszont eléred akkor is, ha egy jó nagy pohár vizet lehajtasz, nem kell ahhoz kávé.

2013. jan. 7. 07:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazad van, csak azért iszom, hogy érezzem, van vaalami a gyomromban, és főleg ha forró akkor nagyon jól eltelek tőle, de köszönöm mindenki válaszát, jó hogy még időbe megtudtam ezeket, és vigyázok ezentul.

Mégegyszer mindenkinek külön köszönet. :) (és kipróbálom a vizet, úgyis jó narancsbőr ellen is)

2013. jan. 8. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!