Tejből készült kávé miért keserű?
Figyelt kérdés
szóval csináltam kávét csak kíváncsiságból víz helyet tejjel, miért lett keserűbb mint általában?? igazából nem vártam hogy finom legyen, pl már csináltam olyat is hogy teafüvet és kávét kevertem össze, de az rohadt finom lett....2013. jan. 5. 17:20
1/6 anonim válasza:
Tej még jó volt? Nem volt véletlenül megsavanyodva?
2/6 A kérdező kommentje:
nem nem volt,
nem tudom hogy érted-e: szóval nem kávét csináltam vízből és összekevertem tejjel, hanem az őrölt kávét a tejbe raktam és nem vízbe gondolom más oldódott ki belőle mint vízben szokott, lehet azért lett keserű
2013. jan. 5. 17:28
3/6 anonim válasza:
Fekete teával már csináltam (forró tejbe áztattam a filtert), az nagyon finom volt.
De milyen kávéfőzővel készítetted?
4/6 A kérdező kommentje:
french press-el
ez azért jó mert el tudom pontosan dönteni a hőmérsékletet, a kávé, a víz mennyiségét, és hogy mennyi ideig áztatom
2013. jan. 5. 19:29
5/6 anonim válasza:
Akkor eléggé tele lehet a zsebed, mert a tej úgy szét fogja cseszni a kávéfőződet mint annak a rendje... nem véletlenül szoktak bele rendeltetésszerűen vizet tenni.
6/6 A kérdező kommentje:
never go full retard
amúgy végül arra jutottam hogy egyszerűen más "olajok" oldódnak bele minta vízzel készülne
2013. ápr. 21. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!