Lehet boltban kapni valami áltató/álmosító/nyugtató teát?
Attól függ, milyen bolt van a környéken.
A Mecsek nyugtató teája elég jó.
Ami szinte azonnal hat, az a sör!
A B vitamin és a komló nyugtatja az idegeket, elálmosít, nekem jobban bevált, mint bármilyen tea. Alkoholmentes változatban vagy gyümölcsösben is hat, és nincs olyan kis porfészek, ahol ne lenne kocsma.:)))
Legfeljebb este egyszer felkelsz pisilni.
Értelem szerűen egy pohárnál/üvegnél többet ne igyál, és ne minden este.
Nekem a Herbáriás nyugtatótea. De ha keverékben nincs, akkor a következők kis jók: levendula, citromfő.
Ezeket patikában, gyógynövényesnél vagy drogériában kahatsz.
macskagyökér tea, csak nagyon bödös.Tulajdonképpen ez a valeriana. tablettázva is kapható, úgy elviselhető, mert csokidrazsézva van.
ártalmatlan, mert tiszta gyógynövényhatóanyag, átmeneti alvászavarokra kitűnő.
Citromfű tea - nem büdös, kellemes íze van, hosszabb ideig is lehet használni
Macskagyökér tea (valeriana officinalis) - a latin neve sok mindent elárul... :) Viszont kegyetlenül büdös. Az ízét nem tudom, mert nem vett rá a lélek, hogy ezzel próbálkozzak.
Mecsek teakeverék
Levendula
Golgotavirág
Hirtelen ennyi. Amiről nem írtam semmit, az azért van, mert nincs személyes tapasztalatom.
Gyógyszerári asszisztensnek tanulok, a patikai gyakorlatom alatt az első 3-at vitték rendszeresen. A citromfűvel én magam is élek, nálam bevált.
Jó éjt! herba tea fűszerkeverék
Összetevői: Fodormenta, kamillavirág, citromfű, szederlevél, földieperlevél, rózsaszirom, narancsvirág
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!