Miért nem hat nálam a kávé?
Én mindig kólát ittam vizsgák előtt, ha este sokáig kellett tanulnom, nekem bejött. Kávéból talán jobb a presszó kávé, az instant nem olyan hatásos. Persze mindkettő méreg, hiszen aludnom kellene ha fáradt vagy.
:-)
azt ne mond hogy délután 4 -től este éjfélig tanulsz, azaz 6 órán keresztül... és hogy tanulsz egyébként? mindig csak másnapra ?
a kávé nekem se hat, nekünk is sok a tanulni való de legkésőbb 19 órára végzek vele, egy tz-re alaposan kb 30-40 perc alatt tudok felkészülni
köszönöm!!:)
ezeket kihagytam, mert nem gondoltam, hogy fontos megemlítenem , de ha gondoljátok: sokat kell tanulnom + már 6 éve hegedülök, 2 éve zongorázok és rendszeresen kell gyakorolnom + mindennap edzés... és amúgy tényleg nagyon sok a házi... a szüleim meg elvárják, hogy mindenben a legjobbat nyújtsam
na mind1, a kérdés a kávé. nem hiszem hogy többet próbálkozom vele, inkább iszok zöldteát, hátha az segít (ha mégsem legalább egészséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!