11/12 anonim válasza:
Tea,mert jó az ize(saga,tesco-s garden fruit infusion) ez a kettő nagyon jó. Saga: 10 perc és ihatod is,tesco-s tea:szintén 10 perc(azert 10p mert addigra jó erős ize lesz.
12/12 anonim válasza:
Egy jó aromás fekete kávé habosított forró tejjel fahéjjal,nagyon jó egy baráti beszélgetés mellett.Reggel csak tejjel cukorral kortyolgatom.Én imádom az ízét az illatát és a hangulatát.Hozzánk amikor jön valaki,mindíg megkínáljuk kávéval,és közben olyan jó kis beszélgetések jönnek létre.Voltunk már üzleti tárgyaláson is és volt ahol megkínáltak kávéval is,nem tudom miért,de valahogy sokkal barátságosabb és közvetlenebbek voltak azok a tárgyalások.Apukám is imádja a kávét,de főzni is szereti.Olyankor a család egy asztalhoz ül,nincs számítógépezés vagy TV-zés,csak mi együtt beszélgetünk egy finom kávé mellett.Tea?Én a téli hónapokban szeretek a legjobban teázni.Nincs is jobb mikor hazaérkezem és egy jó forró tea melegíti át megfagyott bensőmet.Szeretem a csipkebogyóteát egy kis fahéjjal narancslével és vaniliás cukorral.Néha még szekfűszeget is főzök bele.De szoktam nyáron hidegen is inni.Megfőztük előre a teát,általában ez fekete tea volt citrommal vagy zöld citrommal,és jól lehűtöttük.Jobb volt mint bármelyik bolti üdítő.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!