Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen kávéd van otthon? Hogy...

Milyen kávéd van otthon? Hogy készíted, mivel ízesíted?

Figyelt kérdés

ápr. 26. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
DE evening. Koffeinmentest iszom egy ideje. Mézzel szoktam inni, vagy feketén. Zsolti
ápr. 26. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Semmilyen
ápr. 26. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Őrölt, most éppen Costa. French press, vagy sima szűrő, másom nincs. Kevés édesítőszer, kevés kávétejszín. Reggel több víz, később kevés.
ápr. 26. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg Lavazza, Segafredo és többféle Frei van itthon. Édesítő tabletta, kávétejpor, reszelt csoki és kókusztej az ízesítés.
ápr. 26. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szemes, magamnak darálom, mindig valami jobb féle, tisztán iszom, feketén.
ápr. 26. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Dallmayr, Lavazza, Segafredo. Krups főzőautomatával készítem, eszpresszó, édesítő tabletta és kávétejszín.
ápr. 26. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
én instant párti vagyok, az a rituálém hogy mindennap egyet iszom, ebéd után. egy kávéskanál kv, fél kávéskanál cukor, és egy fél kortynál is kevesebb tej olyan 05-1 dl. vízbe. a 100 grammos kisüveges is végtelenségnek tűnik míg elfogy, nem is bánom hogy nincs erősebb koffeinfüggőségem. (egyébként ha hiszetek vagy sem, ez a minimális mennyiség nek az elhagyása is okozott már másnapi fejfájást mikor elfelejtettem, legalábbis nem tudtam mire fogni utólag átgondolva)
ápr. 26. 17:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Szarvasi főzőben főzöm (Tschibo) 1 kanál barnacukorral, 1 kv-tejszínnel. Ha az nincs egy pici tejjel.
ápr. 27. 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:

- Bellarom Ethiopia&Brasil (kék csomagos, szemes, Lidl),

- Timemore C3 őrlővel közepesnél kicsit durvább szemcsére őrölöm a barista mérleggel grammra pontosan kimért kávészemeket, általában teszek bele kevés tonkababot esetleg kardamom magot az íze miatt,

- French pressel készítem el 4+8 perc alatt, 90 fokos vízzel, 16:1 arányban,

(- ha ahhoz van kedvem, akkor kotyogóssal csinálom, egy kicsivel finomabbra őrölve, természetesen forró vízzel feltöltve a bojlert)

- Barna cukorral és kevés tejjel iszom.

(A szarvasit sok-sok éve úgy kihajítottam itthonról, hogy a lába se érte a földet. Előtte vagy 15 évig ittam a vacak égett kávét miatta.)

tegnapelőtt 00:23
 10/10 Jon Sawyer válasza:
Instant Frei Kávé (most épp mogyorós). 2 kk kávé, 3 kk cukor, pici tej, forró víz. Egyet iszok rögtön felkelés után, egyet pedig indulás előtt (ha dolgozom aznap) vagy csak ebéd után (ha szabadnapos vagyok).
tegnapelőtt 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!