1/10 anonim 

válasza:

DE evening. Koffeinmentest iszom egy ideje. Mézzel szoktam inni, vagy feketén. Zsolti
3/10 anonim 

válasza:

Őrölt, most éppen Costa. French press, vagy sima szűrő, másom nincs. Kevés édesítőszer, kevés kávétejszín. Reggel több víz, később kevés.
4/10 anonim 

válasza:

Jelenleg Lavazza, Segafredo és többféle Frei van itthon. Édesítő tabletta, kávétejpor, reszelt csoki és kókusztej az ízesítés.
5/10 anonim 

válasza:

Szemes, magamnak darálom, mindig valami jobb féle, tisztán iszom, feketén.
6/10 anonim 

válasza:

Dallmayr, Lavazza, Segafredo. Krups főzőautomatával készítem, eszpresszó, édesítő tabletta és kávétejszín.
7/10 anonim 

válasza:

én instant párti vagyok, az a rituálém hogy mindennap egyet iszom, ebéd után. egy kávéskanál kv, fél kávéskanál cukor, és egy fél kortynál is kevesebb tej olyan 05-1 dl. vízbe. a 100 grammos kisüveges is végtelenségnek tűnik míg elfogy, nem is bánom hogy nincs erősebb koffeinfüggőségem. (egyébként ha hiszetek vagy sem, ez a minimális mennyiség nek az elhagyása is okozott már másnapi fejfájást mikor elfelejtettem, legalábbis nem tudtam mire fogni utólag átgondolva)
8/10 anonim 

válasza:

Szarvasi főzőben főzöm (Tschibo) 1 kanál barnacukorral, 1 kv-tejszínnel. Ha az nincs egy pici tejjel.
9/10 anonim 

válasza:

- Bellarom Ethiopia&Brasil (kék csomagos, szemes, Lidl),
- Timemore C3 őrlővel közepesnél kicsit durvább szemcsére őrölöm a barista mérleggel grammra pontosan kimért kávészemeket, általában teszek bele kevés tonkababot esetleg kardamom magot az íze miatt,
- French pressel készítem el 4+8 perc alatt, 90 fokos vízzel, 16:1 arányban,
(- ha ahhoz van kedvem, akkor kotyogóssal csinálom, egy kicsivel finomabbra őrölve, természetesen forró vízzel feltöltve a bojlert)
- Barna cukorral és kevés tejjel iszom.
(A szarvasit sok-sok éve úgy kihajítottam itthonról, hogy a lába se érte a földet. Előtte vagy 15 évig ittam a vacak égett kávét miatta.)
10/10 Jon Sawyer válasza:
Instant Frei Kávé (most épp mogyorós). 2 kk kávé, 3 kk cukor, pici tej, forró víz. Egyet iszok rögtön felkelés után, egyet pedig indulás előtt (ha dolgozom aznap) vagy csak ebéd után (ha szabadnapos vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!