Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Az otthoni szódagépen hányszor...

Az otthoni szódagépen hányszor nyomod meg és mennyi ideig a gombot, hogy egy bolti, kék kupakos dús ásványvíznek megfelelő szénsavasságot kapj?

Figyelt kérdés

Sodaco gépet vettem, 1 Liter vízzel feltölthető palackkal. Rátettem a szódagépre, és négyszer, egyenként kb. fél másodpercig nyomtam meg a gombot.

Így kaptam kb. zöld kupakos (enyhe) ásványvíznek megfelelő erősséget.

Ezt így nagyon kevésnek gondolom, mert ha pl. hatszor kell megnyomnom a gombot egy liter vízhez, nem fogja nagyon hamar megzabálni a palackot?

Jó volna, ha azért 50 Liter dús víz kijönne egy patronból.

ma 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy 3-szor nyomom meg, 3-3-3 másodpercig. Akkor lesz olyan kék kupakos erőssége.
ma 16:56
 2/2 anonim válasza:
Én 1 hosszút nyomok, sziszzenésig, jó erős lesz.
ma 17:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!