Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen automatikus kávéfőzőt...

Milyen automatikus kávéfőzőt vegyek?

Figyelt kérdés

Érdekelne az is, hogy milyet nem ajánlotok. Számomra fontos, hogy őrölje a kávét és legyen teljhabosító funkciója (akár hozzáköthetős, mert ritka, ha tejes kávét iszunk). A max. felső limit 150 000 Ft.

A De'Longhi-kat és Krups-okat néztem eddig, de nagyon vegyes vissza jelzéseket kaptam róluk.

ma 06:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem Delonghi-m van, Eletta Explore. Szeretem nagyon, de kétszer annyiba kerül, mint ami a limited
ma 06:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Annyiért kapsz egy Philips Saeco-t, azok is nagyon jók, nézd meg a neten.

Nekem 10 éves, és még teljesen jól bírja.

ma 09:50
 3/4 anonim válasza:
Könnyen karbantarthatót, amihez alkatrészellátás is van.
ma 09:51
 4/4 anonim válasza:

Az ilyen árú krupsokra sokan panaszkodtak, hogy nem főz elég meleg kávét.

A Philips 3000es szériától nem küzd daráló hibával.

A korábban Delonghim volt, kb évente 1x biztosan szerelőnél volt. Esam 2600, 9 évig használtam, de az utóbbi 2 évben fél évente elromlott. 2x ugyan az egymás után sosem volt a baja.

Most Philips van, még garis, 1 éve hiba mentes, de szerintem ez az normális ennyi idős gépnél, 3 év gari van rá.

No name márkát nem akartam venni, a többi neves gép pedig jóval drágább volt.

ma 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!