Mit tegyek a szénsavas üdítőbe hogy ki menjen belőle a szénsav?
Figyelt kérdés
Autista kisfiam csak azt a fajta üdítőt fogadja el, viszont óvodába nem vihet savast.
Viszont másmilyen üdítőt egyáltalán nem fogad el.
nov. 11. 16:40
1/14 anonim válasza:
Nyisd ki előtte nap este, és ne rakd rá vissza a kupakot, attól ki szokott menni a szénsav
3/14 anonim válasza:
Tedd palackba kb ketharmadig es razogasd. Par razasonkent ereszd meg a kupakot.
Hoszsutavon legegyszrubb ha kiontod valami kannaba es elol hagyod ket napot fedetlenil
4/14 anonim válasza:
Pezsgőbe egy szem kockacukrot szoktak, üdítőbe nem tudom, hogy működik-e?!
5/14 anonim válasza:
Rázd sokáig a palackba és néha nyisd ki.
De talán jobb volna sima egyszerű víz gyereknek
6/14 anonim válasza:
5-ös: autista gyerekröl van szó, ök teljesen más kategória étkezés terén is.
7/14 anonim válasza:
Ha elözöleg kiöntöd és picit meglangyosítod, akkor elég gyorsan kimegy belöle a szénsav - utána meg vissza tudod tölteni a saját flakonjába.
8/14 anonim válasza:
Ezt nem értem miért nem vihet szénsavast? Meg hogy ellenőrzi az óvónő? Ha a palackján nézi meg, hogy savas-e, akkor át kell önteni egy szénsavmentes üdítős palackba. Ha jobban megnézi, akkor azokat kell alkalmazni, amiket írtak fent. De garantáltan nem fogja szeretni, ha a buborékoshoz ragaszkodik. Szerintem más ízhatást is kelt. Ez így elég nehéz helyzet, mert ha már szénsavmentes, akkor valami gyümölcslé jobb lenne. Ha meg nem issza meg, az előtte szénsavasat se fogja buborékok nélkül.
9/14 anonim válasza:
8-as: a kérdezö jobban ismeri a gyereket, autisták esetében úgy müködhet, ahogy a szülö gondolja, kivülálló nem feltétlen érti az ilyen logikát.
10/14 anonim válasza:
Működik a cukor. Én gyerekkoromban porcukrot raktam az üdítőbe. De egészségesebb kikavargatni vagy kirázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!