A koszos visszaváltando 50ftos üvegeket ki szoktátok öblögetni? Például az eléggé undi smoothie-s gyümölcsleves üvegekre gondolok.
Figyelt kérdés
okt. 27. 07:47
1/22 anonim válasza:
Azok is 50-esek? Mert pl. a Müllermilches tejek nem
2/22 anonim válasza:
A tejtermékek nem tartoznak a visszaváltási rendszerbe, pont azért, mert azokat ki kéne mosni a visszaváltás előtt, de senki sem tenné. Minden egyebet viszont nyugodtan beledobhatsz azonnal miután kiürült, a gépnek semmi baja nem lesz attól a pár csepptől ami benne marad. Én gyakran a vásárlás után, még a boltban elfogyasztom és távozás előtt visszaváltom, így a palack el se hagyja a bolt területét.
3/22 anonim válasza:
Nyilván kimosom, nem vagyok barbár.
Semmilyen szétválasztás nincs tejtermék meg nem tejtermékek között visszaválthatóság szempontjából, ez szimplán hazugság.
4/22 A kérdező kommentje:
A smoothie, ahogy az egyéb rostos gyümölcslevek sem nem tejesek, és 50 ft az üveg. Egyébként szerintem egy smoothie-s üveg egy tejtermékes üvegnél sokkal piszkosabb!
okt. 27. 08:08
5/22 anonim válasza:
Kiöblítem. Ki tudja, mikor jutok el vele a visszaváltásig, nem fogom addig nézni benne a penésztenyészetet.
6/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat, mondjuk inkább magyarul, a smoothie az gyümölcspüré magyarul igazából. 😁
okt. 27. 08:10
7/22 anonim válasza:
Én úgy tudtam a smoothie magyarul szalonnazsír. Vagy hazudott az angoltanárom?
8/22 anonim válasza:
Ember, azt az izét, amitől undorodsz, hogy koszos és csak nem fogom elmosogatni, ujjujjujj, 5 mp-cel azelőtt beleöntötted a szádba. Miről beszélsz???
9/22 anonim válasza:
Hát nálam egy-két hétig gyűlnek általában a flakonok, mire visszaváltom őket, addigra a szatyor mélyén lévők mindig penészesek, úgy megy a gépbe is.
10/22 anonim válasza:
Na, hát nem egy nagy kaland átöblíteni egy pici vízzel. Még frissen ürült állapotában beletöltöd, kupak vissza, megrázod, kiöntöd, általában elsőre kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!