Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Teakanne sweet dreams teának...

Teakanne sweet dreams teának milyen íze van?

Figyelt kérdés
okt. 1. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kissé mentolos, de a levendula is érződik benne, nem kesere. Én szeretem natúran, kellemes, nyugtató íze van. Szó szerint :D
okt. 1. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pont pár napja vettem ilyet. Olyan gyógynövényes, de a levendula is érződik. Szerintem finom, bár a hatása annyira nem intenzív. Ittam már másfajta stresszoldó, alvást könnyítő teát, ami jobban hatott. De ez emberfüggő is, hogy kire hogy hat. Az íze finom, szóval elfogy így is.
okt. 1. 10:34
 3/5 A kérdező kommentje:

2-es, melyik alváskönnyítő tea jobb?

Olyan kellene, aminek nincs nagyon gyógynövény íze.

okt. 1. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Yogi Bed time jobban hatott.
okt. 1. 10:53
 5/5 A kérdező kommentje:

A Teekanne-ban borsmenta van, a Yogiban pedig édeskömény, ami állítólag ánizsos ízű.

Egyiket sem bírom.

Egyszer próbálkoztam sima citromfű teával, azt hiszem picikét még ízesítettem is, de kínszenvedés volt meginni.

Azt hiszem maradok a gyógynövényes tablettánál 🤣

okt. 1. 11:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!