Hallottatok már olyanról, hogy valaki a munkahelyén rosszul lett a kávéillattól?
Figyelt kérdés
Az én barátnőm igen. Vele 'áldott' meg a sors. Én 'masszív' kávézó vagyok...(hallgathatom.....)szept. 2. 05:50
1/7 anonim válasza:
Ha így "megáldott" vele a sors miért húzod az agyát és barátkozol vele?
Max haszonbarátnak tűnsz ha egyébként meg zavar az egész csaj. Mert ahogy most beszélsz róla nem épp az ró le rólad, hogy mennyire megértő vagy vele ami egy baráttal szemben nem kellene hogy erőt igényeljen.
2/7 anonim válasza:
Barmiylen illattól rosszul lehet valaki, ha nem szereti. Mit szeretnél kerdezni?
Ha azt, hogyan kávézz, ha a közelében vagy, akkor erre egy termosz a megfelelő.
3/7 anonim válasza:
Igen.Én magam.Egyszer megittam egyszerre 4 deci kávét.Munka előtt,hogy fölpörögjek.Hiba volt..Utána pár napig még a kávé illatától is rosszul voltam.Kávét meg szinte nem is iszom azóta.
4/7 anonim válasza:
Szimplán placebo,ráfogja, ilyen nem létezik.
5/7 anonim válasza:
Gyerekkoromban nekem is felavarodott a gyomrom tőle reggel. Egyszerűen van egy ilyen émelyítő szaga, amit nem mindenki bír.
6/7 anonim válasza:
4
Dehogynem...A sz*rszagtól is van aki rosszul van.Pedig az is csak egy illat.
7/7 anonim válasza:
Valami rossz emléktől is lehet.
Van, aki a kapor illatától lesz rosszul, mert a gyerekkori tökfőzelékre emlékezteti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!