Mi baja van mindenkinek az alkoholmentes sörrel?
Szerintem tök jó hogy van, lehet mellette vezetni is (ha jòl tudom)
Apám meg öcsém szerint az nem is sör
1
A normál alkoholmentes sör az nem ízesített lötty.Csupán csak az alkoholt vonják ki belőle.Amúgy ugyanúgy víz,komló és árpamaláta az összetevő anyagai mint a rendes sörnek.
A legtöbb alkoholmentes sörnek valami fura gejl édes mellék/utóíze van. Szinte az összes Magyarországon elérhetőt kostoltam már, és egyedül a peroni alkoholmentese volt számomra igazán iható. De azért az se 100%-ban hozza a tökéletes sör ízt. Úgyhogy, ha már sört nem ihatók, akkor inkább iszok valami limonádét vagy üdítőt.
Alkoholmentes sör kicsit olyan, mint a vegán húsmentes "húskészítmények". Ja, hasonlít, da azért nagyon nem ugyan az, mint a rendes.
Van neki egy érdekes íze. Nagyon sok ihatatlan. A valódi sörnek azt az erős zamatát egyik sem tudja utánozni, mert nincs bennük alkohol.
Az igazi 5% feletti sörök a legjobbak, elsősorban a bajor sörök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!