Akinek nincs autója annak most már mindig üvegeket kell hurcolásznia magával teli vagy üres változatban?
Figyelt kérdés
Összegyűjteni sajnos nem tudom mert akkor gyalog nem tudom majd őket hozni vinni. Mindig egy szatyor üveggel leszek házon kívül, az üres üveget végül is a munkahelyemre is be kell majd vinnem mindig mert csak utána tudom valahol leadni. Ki hogy oldja ezt meg akinek tényleg semmi autója és segítsége nincsen és sajnos a csapvíz ihatatlan?júl. 19. 10:04
13/14 anonim válasza:
Van alternatívaként 5 literes ásványvíz, vagy pl. víztisztító.
14/14 anonim válasza:
Ha a telit haza tudod vinni, azzal a lendülettel az üreset is vissza tudod vinni. Mennyiségre ugyanannyi, helyigénye ugyanannyi, súlya sokkal kisebb üresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!