Akinek nincs autója annak most már mindig üvegeket kell hurcolásznia magával teli vagy üres változatban?
Figyelt kérdés
Összegyűjteni sajnos nem tudom mert akkor gyalog nem tudom majd őket hozni vinni. Mindig egy szatyor üveggel leszek házon kívül, az üres üveget végül is a munkahelyemre is be kell majd vinnem mindig mert csak utána tudom valahol leadni. Ki hogy oldja ezt meg akinek tényleg semmi autója és segítsége nincsen és sajnos a csapvíz ihatatlan?júl. 19. 10:04
1/14 anonim válasza:
Egyrészt kelleni nem kell. Másrészt ha összegyűlt egy pár, fogod, leviszed a legközelebbi áruházba és kész. Egy szatyorni műanyag palackot nem igaz hogy nem tudsz hozni-vinni.
3/14 anonim válasza:
Van egy szatyrom, abban gyűjtöm az üvegeket, ha megyek vásárolni felmarkolom és viszem magammal.
4/14 anonim válasza:
Beszarás, hogy mennyire életképtelen az átlag magyar, hogy egy üres üdítős palack vagy egy kupak kifog rajta.
5/14 anonim válasza:
Nem tudod leadni egy séta keretén belül? Azt gondolom szoktál időnként.
6/14 anonim válasza:
Amikor mégy bevásárolni, egy szatyrot teleteszek üres flakonokkal
7/14 anonim válasza:
Nem "kell". Eleve a flakont megvásárolni se "kell", ha szeretnéd akkor vagy visszaviszed vagy fizetsz 50 forintot, több választás is van.
8/14 anonim válasza:
Viszel magaddal zacskót-összehajtva kis helyen elfér.
Kimérős kólát,ásványvizet stb veszel,palack nélkül.
Zacskóban hazaviszed,ha elfogy,zacskót kiöblíted,újra használható.
9/14 anonim válasza:
Egy hét alatt gyűlik össze egy szatyornyi az még viszem kézbe.
Másik opció hogy veszel kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!