Cold brew tea vélemény?
Figyelt kérdés
Nektek hogy ízlett? Mennyire hasonlít a boltiakhoz? Láttam ilyen filtereket, de nem mertem venni. Nagyon szeretem a bolti teákat, viszont így szerintem olcsóbban jönnék ki.júl. 12. 22:57
2/7 anonim válasza:
Nyilván ízesíteni kell de ára miatt nem veszek.
3/7 anonim válasza:
A sima teát is elkészítheted ám hideg vízzel... Semmi spéci nincs a cold brew filterekben. Amúgy meg nyilvánvalóan nem lesz olyan mint a bolti palackozott, hiszen a, nem nagy mennyiségben készül, b, nem lesz benne tartositoszer és c, nem lesz benne a vilagon semmi, csak amit te teszel bele
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, gondoltam azért hogy nem lesz teljesen ugyanolyan, hiszen sok minden belekerül a boltiakba a filteren és a cukron kívűl. 1-es, a boltira pl a Nestea-t, Rauch-ot, Lipton-t és társait értettem.
júl. 13. 10:35
6/7 A kérdező kommentje:
Mivel jegesteák, és a cold brew is hasonló
júl. 13. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!