Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Számotokra érezhető bármilyen...

Számotokra érezhető bármilyen különbség a Coca-Cola és a Pepsi között?

Figyelt kérdés
A szimpla cukros cuccra gondolok. Két haverom összevitatkozott a dolgon, és ez adja a kérdés apropóját.

júl. 7. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

Azóta szar a Coca, amióta cukor helyett glükóz-fruktóz szirup van benne.

A Pepsi meg csökkentett cukortartalmú, de iható.

júl. 8. 11:24
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
Mindkettő brutálédes kóla, számomra ugyanolyanok (a zero verziók is), bár én évente kb 2x iszom, el is felejtem az előző pontos ízét addigra.
júl. 8. 13:17
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
a pepsi tul edes
júl. 9. 20:36
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

#12 vagyok

Mi a 🎃 “nem hasznos” azon, hogy számomra milyen, ha egyszer az volt a kérdés hogy számomra milyen?

júl. 10. 09:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Én felpontoztalak amigo. Nem tudom mi történhetett. Lehet hogy csak nem kedvelnek a többiek. Nagyon sajnálom hogy így alakult. Akarsz róla beszélni?
júl. 10. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg az lehet a baj, hogy már nincs kokain a kólában és ez miatt frusztráltabbak az emberek. És most a cukormentes érában már szabályos lincshangulat alakult ki ellened. Nincs mit tenni ilyen a világ a kólásoknál.
júl. 10. 12:33
 17/18 anonim válasza:
100%
A pepsi nem annyira ragacsos édes, és nem annyira szénsavas, inkább kellemesebb az íze.
aug. 15. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ritkán iszok, akkor is Zero változatot a cukrom miatt. Talán a Pepsi jobban ízlik egy kicsit.
aug. 16. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!