Számotokra érezhető bármilyen különbség a Coca-Cola és a Pepsi között?
Figyelt kérdés
A szimpla cukros cuccra gondolok. Két haverom összevitatkozott a dolgon, és ez adja a kérdés apropóját.júl. 7. 21:45
11/18 anonim válasza:
Azóta szar a Coca, amióta cukor helyett glükóz-fruktóz szirup van benne.
A Pepsi meg csökkentett cukortartalmú, de iható.
12/18 anonim válasza:
Mindkettő brutálédes kóla, számomra ugyanolyanok (a zero verziók is), bár én évente kb 2x iszom, el is felejtem az előző pontos ízét addigra.
14/18 anonim válasza:
#12 vagyok
Mi a 🎃 “nem hasznos” azon, hogy számomra milyen, ha egyszer az volt a kérdés hogy számomra milyen?
15/18 A kérdező kommentje:
Én felpontoztalak amigo. Nem tudom mi történhetett. Lehet hogy csak nem kedvelnek a többiek. Nagyon sajnálom hogy így alakult. Akarsz róla beszélni?
júl. 10. 12:18
16/18 anonim válasza:
Tényleg az lehet a baj, hogy már nincs kokain a kólában és ez miatt frusztráltabbak az emberek. És most a cukormentes érában már szabályos lincshangulat alakult ki ellened. Nincs mit tenni ilyen a világ a kólásoknál.
17/18 anonim válasza:
A pepsi nem annyira ragacsos édes, és nem annyira szénsavas, inkább kellemesebb az íze.
18/18 anonim válasza:
Én ritkán iszok, akkor is Zero változatot a cukrom miatt. Talán a Pepsi jobban ízlik egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!