Darjeeling teát miért nem lehet kapni az üzletekben?
Figyelt kérdés
Javítsatok ki ha tévedek, de én egy boltban sem találtam ezt a teát. Nemrégiben Penny-ben láttam utoljára, de már ott sem. Ennek van valami oka? Így marad az internetes rendelés?2024. júl. 1. 17:31
2/9 A kérdező kommentje:
Melyikben?
2024. júl. 1. 18:31
3/9 anonim válasza:
MIndenhol kapok, amelyik üzletben keresem
4/9 A kérdező kommentje:
Én eddig Tescoban, Sparban, Lidlben és Pennyben kerestem, de egyikben sem találtam.
2024. júl. 1. 18:41
5/9 anonim válasza:
Delicates üzletekben nézz szét, illetve olyan helyeken, ahol szálas teákat is árulnak. Mondjuk azok nem olcsók
6/9 anonim válasza:
Az általad felsorolt üzletekben én sem találok, pedig a kedvencem a Darjeeling. Így teaboltban veszem (vagy a tesóm hoz Angliából).
7/9 anonim válasza:
Tescoban is vettem és Pennyben is láttam már.
8/9 A kérdező kommentje:
7-es, és meg tudnád mondani hogy mikor vetted a Tesco-ban? Csak mert lehet hogyha régebben vetted azóta már nincs náluk.
2024. júl. 3. 20:53
9/9 A kérdező kommentje:
Közben ma találtam nagy nehezen Penny-ben. Igaz, olcsó fajta, de szerintem így első nekifutásnak megteszi.
2024. júl. 5. 18:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!