Hogy isszátok az Earl Grey teát?
Figyelt kérdés
Magában, vagy esetleg citrommal és cukorral?júl. 1. 16:06
1/10 anonim válasza:
Magában. Vagy max egy nagyon kevés cukorral.
4/10 anonim válasza:
Most le leszek pontozva :-) 1 nagy bögre forralt vízben 1 filter, majd bele 2 kiskanál istant citromos tea. Ez a hétvégi reggelihez a cukorluxusom.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 4-es, ha valaki, én biztos nem pontozlak le ez miatt. Szerintem mindenki úgy issza a teáját, kávéját vagy bármilyét ahogy nem ízlik és jólesik. Én pl szoktam néha még citrompótló tablettát is használni, ha elfogy itthon a valódi citrom.
júl. 1. 23:41
6/10 anonim válasza:
4-es vagyok. Amikor kórházban voltam, ráfüggtem a kórházi teára, és ez az otthoni rekonstrukciója. Egyébként imádom a natúr ízeket teában (főleg Earl Grey), de ez a pótlós konstrukció becsípődött és rájöttem, hogy rendes teából egész jó otthon is és nem veri szét a cukrom sem
8/10 anonim válasza:
Édesítő (cukros vagyok), citromlé, és ilyenkor nyáron sok jég.
9/10 anonim válasza:
Earl greyt nem szoktam, de van mangós fekete teám otthon, én ilyen 90 fokos vízzel leöntöm, 3 percig hagyom, majd mikor iható hőmérsékletre hűlt, elkortyolgatom.
Teákra én nagyon finnyás vagyok, csak úgy vagyok hajlandó meginni őket, ha én készítem a csomagoláson javasoltak szerint, 99%ban natúran, nagyon ritkán egy fél kávés kanál cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!