Hogy melegítitek a vizet olyan teákhoz, amihez nem kell 100 fokosnak lennie?
Figyelt kérdés
Úgy értem honnan tudjátok, hogy most épp 80 fokos a víz?
Vettem zöld teát, azt írja 80 fokos vízbe kell rakni, honnan tudom hogy mikor 80 fokos?
(Kannám van amit főzőlapon használok, a munkahelyen meg vízforraló, ha ez releváns.)
jún. 4. 17:56
2/9 A kérdező kommentje:
És honnan tudom, hogy mennyit kell várni hogy pont 80 fokra hűljön? :D
jún. 4. 18:16
3/9 anonim válasza:
Nem kell PONT 80 fokosnak lennie! Felforr, vársz 1-2 percet és jó.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem annyira fontos az a szám.
Lényeg, hogy ne forrjon tovább még a pohárban is.
Vagy mikor hallod, hogy kezd sisteregni a víz, de még nem látsz forrást, kb ott tarthat.
5/9 anonim válasza:
Vízforralóban megforralom és hagyom kicsit hűlni mielőtt beleteszem a filtert.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 😊🫖
jún. 4. 18:32
7/9 anonim válasza:
Franc se méregeti, pontosan hány fokos. 😄 Vagy hagyom felforrni a vizet a vízforralóban és várok kicsit, míg hül, vagy forrás előtt lekattintom.
8/9 anonim válasza:
Felforr,lehúzod vársz pár percet és mehet bele.
Nyilván az sem gond ha 75 vagy 85 fokos.
9/9 Gál Gábor 2024 válasza:
A modernebb forralók már pontosan annyira melegítik a vizet, amennyire beállítod, de egyébként igen, ahogy a többiek írják, felforralod és hagyod picit hűlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!