Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Dolce Gusto Piccolo kávéfőzőve...

Stevy kérdése:

Dolce Gusto Piccolo kávéfőzővel mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Bele teszem a kapszulát (Sparos), lezárom, elindítom a főzést és a kapszula teteje "robban" le, nem pedig az alja lyukad... Ömlik mindenhonnan a koszos víz, csak onnan nem, ahonnan kellene, minden... Az én paraszt logikámból kiindulva 3 dolog miatt lehet ez. 1: Nem elég erős a ragasztás a kapszula tetején, ezért az a gyenge láncszem, nem pedig az alján lévő kis pöcök. Nem tud akkora nyomás keletkezni a kapszulában, hogy az alján a pöcök nyíljon meg, helyette a tetején a ráragasztott fólia adja meg magát. 2: Az alján lévő pöcökkel van valami, ami miatt túl nehéz annak kitörnie. 3: A géppel van valami és nem szorítja eléggé a tetejét a kapszulának... Nem tudom... Volt már valakinek hasonló esete? Sikerült megoldania?

jún. 3. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Eldugul a vízkőtől. Vízkőteleníteni kell. Van rá valami cucc, amivel át kell főzni. És van hozzá egy 'drót' is, amit be lehet dugni a kifolyójába.
jún. 3. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Jön a víz, nem azzal van a baj... A kapszulából nem ott jön ki a cucc, ahol kellene. A teteje robbant le, nem az alján jön át a cucc.
jún. 3. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok ki másfajta kapszulával is. Ha azt jól lefőzi akkor a sparossal van a probléma
jún. 3. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
2: Ja, csak gondoltam, ha mindenhonnan jön a víz, az azért van, mert nem tud a kifolyón.
jún. 3. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!