A Hohes C minőségi gyümölcslé?
Az a minőségi TALÁN, ami palackokban van és az alján 2 cm sűrű iszap van. Nem mindegy az sem, hogy sűrítménnyel, sűrítményből, vagy anélkül írják rá az összetevőt.
A Hohes is csak egy cukrozott, felhúzott lötty, márkával a dobozán. Igen, a 100%-osba is raknak plusz gyümölcscukrot, mert attól még 100% gyümölcs marad. Valahogy senki nem gondolkodik rajta, hogy vajon miért sokkal édesebb az, amit boltban vesz, ahhoz képest, mint amit otthon facsar.
Ugyanolyan tartósítószeres, dobozos lónyál, mint a többi.
Ha normális italt akarok, facsarok inkább.
A 100% a minosegi. Pl tescos 100%-os almale. Van szurt es szuretlen is.
Mas gyartoknak vannak kevert levek 100%-osak cukor nelkul, az meg jo. Narancsle es can 100as. Ananaszbol esetleg.
A tobbi max 25% es tomeny cukor.
Gyakorlatilag nem létezik "minőségi" bolti gyümölcslé.
A gyártás technológia, és a gyümölcsök szezonális érése miatt gyakorlatilag minden esetben előbb egy sűrítményt készítenek, amit betárolnak. Majd később az év folyamán a palackozáskor ez kerül visszahígításra. Viszont így a vitaminok szinte egésze elvész, hiába 100%-os gyümölcslé.
Az a minősegi gyümölcslé, amit a kertből szedett barackból, meggyből, szilvából, áfonyából, málnából főzök, tartósító és cukor nélkül.
Csupán hőkezeléssel.
Van, ami két évig is eltart. Idén sem hagyjuk veszni.
A paradicsomlével együtt kb 150 üveggel lesz. 😁
Nem veszünk ételfestékes, tartósítós, ízfokozós műpancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!