Hol lehet Magyarországon Kofolát beszerezni?
Figyelt kérdés
A pennyben már jó régóta nem látok (kisváros). Esetleg, ha Pesten járok, megéri beugrani, ott szokott lenni? Vagy láttam, hogy emagon is árulnak, azt megéri megvenni?máj. 13. 21:21
11/17 anonim válasza:
Komáromból Komarno 15-20p séta. Bár én mindig tudok venni, sokat vagyok Felvidéken de nem iszom mivel cukros.
Ott 70-90 cent körül szokott lenni, itthon 800 Ft. De már akciósan 50 cent körül is láttam.
12/17 anonim válasza:
Metroban mindig van és elég korrekt áron. De múltkor meglepődtem, a Lidlben is volt.
13/17 anonim válasza:
Írj nekik:
info@magyarorszagkofola.hu
14/17 anonim válasza:
Egyszer az életemben láttam Magyarországon egy Lidlben, de jó ha 3 napig ott volt.
16/17 anonim válasza:
Pennyben, Lidlben szokott lenni időnként.
17/17 anonim válasza:
Most pl a tescoba is volt egy ideig eldugva hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!