Lehet még kapni valahol üzletben Mirindát ami nem Zero?
"talán hadd igyak már olyat amit szeretnék."
Csak ez a valóságban úgy működik, hogy van egy adott választék, és azon belül nyilván már azt választasz, amit szeretnél (illetve amit megengedhetsz magadnak). De azt nem várhatod el, hogy a kínálat hozzád igazodjon. Az üzletek a maguk szintjén eldöntik, hogy nekik mit és miért éri meg (vagy miért nem) kirakni a polcaikra, neked pedig ezen belül lesz szabad mozgástered, mint vásárlónak.
#12 en ugyyyaan ezt gondolom , en az elso oldalrol vagyok 4es talan(nem birom visszanezni) aki irta h tok gaz, h lassan mar csak ilyenek vannak!! 1 gyerek utan vagyok 58 kilo es igenis rendes uditot akarok inni neha napjan, ha megkivanom, ami izlik!!
Meg aki azt irja nem kotelezo, ha pl ő sutit akarna enni , mert szereti, de csak cukormentes van, megneznem nem e felhaborodik vagy azt mondana e jjaajj semmi baj, nem eszek meg egy sutit, mert nem kotelezo, hazamegyek sutok magamnak… ja persze😂
"Meg aki azt irja nem kotelezo, ha pl ő sutit akarna enni , mert szereti, de csak cukormentes van, megneznem nem e felhaborodik vagy azt mondana e jjaajj semmi baj, nem eszek meg egy sutit, mert nem kotelezo, hazamegyek sutok magamnak… ja persze😂"
Pontosan. Ha sütit szeretnék, akkor vagy megelégszem azzal, amit adnak az üzletben, vagy otthon sütök magamnak pont olyat, amilyet szeretnék. Mi ebben olyan hihetetlen?
16# Meg az a vicc, hogy én eleve jegesteát írtam először, mert a négyes a cukormentes Liptonra is panaszkodott, hát egy tea elkészítése aztán tényleg egy szinten van a sütisütéssel😂
Na megyek iszom is egy kis zero Mirindát, pont tegnap vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!