Lehet még kapni valahol üzletben Mirindát ami nem Zero?
"Fuhh en is kivagyok ettol h ram eroltetik kb a zero fantat a zero lipton zold teat…"
Ki erőlteti rád?
Nálunk dohányboltban van ilyen is, meg zero is.
Én érzékeny vagyok az édesítőre. Párszor megjártam, elég egy pohár ilyen löttyöt meginnom és egy órán belül fáj a fejem.
Szóval rám hiába erőltetik. Akkor inkább nem iszok, ha nincs normális.
"4es az uzlet h csak azt arulja!!!"
Az üzlet azt árulja, amiből elég nyeresége van. De nem erőltet rád semmit, nem vagy köteles bármit is megvásárolni, amit nem szeretnél.
A cukros üdítők valószínűleg a TOP 5 okok között vannak az elhízásra, ami rengeteg egyéb betegséget okoz, nem csoda, ha kivonják őket a forgalomból. A zabálás, meki stb egy dolog, de kajából az átlagember nem tud annyit bevinni, de mellette issza mindenki a cukros szarokat, abból simán lemegy napi 2 liter úgy, hogy meg se érzed.
De senki nem erőlteti ezeket, lehet nyugodtan vizet inni, vagy csinálhatsz saját hideg teát otthon annyi cukorral, amennyivel jól esik. Egyik soft drink fogyasztása sem alapszükséglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!