A Watt jóval gyengébb mint a többi, 15mg koffein van 100ml-ben. A többiben 32mg/100ml van, ami a standard.
A Hellből viszont van +20%-os verzió (Hell Strong), tehát 38mg/100ml, tehát azok a legerősebbek.
Ha pedig 1 dobozra nézzük, akkor egyértelműen a Monster, hiszen 500ml-es kiszerelésben árulják, a többit pedig 250ml-esben.
7
Klassz. Nekem pár hónap alatt (heti 1-2-t ittam) gallyra vágta a pajzsmirigyem...
Mennyisége miatt a monster.
Fél literes kiszerelés és koffeintartalma kb 100ml ben majdnem mindnek ugyanannyi, a watt az gyengébb, a hellből van növelt koffeintartalmú is.
De egyikben sincs annyi mint egy doboz monsterben, viszont az fél liter, van aki annyit nem bír ilyenekből meginni.
Volt, hogy nem aludtam már vagy 2 napja, és szakmám lévén, indultam nyúlhajtást vezetni.
Egy monster, egy csésze kávé, és pár koffeines cukor (pocket koffe asszem) volt a kombó ami fölköltött. Viszont ez már bőven az egészséges adag felett van, úgyhogy csak odafigyelve ajánlom mindenkinek, volt ezekből sajna nem egy haláleset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!