Éreztek változást a Nespresso kapszulák ízében?
Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évben mintha sokkal "vékonyabb", vizesebb lenne a kávéjuk, sokkal kevésbé érzem az intenzitást, pedig vegyesen fogyasztok espresso és lungo kávékat.
Csak feketén kávézom, és kávézókba nem nagyon járok, tehát nem lettem "műveltebb" a speckó kávékkal sem...
2023. szept. 22. 11:52
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a gép öregszik?
2/4 A kérdező kommentje:
Hmmm, ez jó gondolat, erre nem is gondoltam, mindjárt nyomok egy vízkőtlenítést próbaképp.
2023. szept. 22. 13:40
3/4 anonim válasza:
Én most kezdtem el érezni, mintha vizesebb íze lenne. Én is tisztán iszom. Neked megoldotta a vízkőmentesítés? Nekem 4 éves múlt a gép.
4/4 A kérdező kommentje:
Hali, egy gyári vízkőtlenítővel csináltam, de nem hozott semmi jelentős érezhető változást, persze lehet, hogy a gép öregedése is ok.
júl. 12. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!