Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Kávé mániások! Milyen számotok...

Kávé mániások! Milyen számotokra az ideális otthoni kávé bár?

Figyelt kérdés
Miből áll ossze? Kávéfőző, daráló, szirupot, stb?
2023. szept. 17. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Kapszulás kávéfőző, különböző kapszulákkal, rendes kávéfőző valami jó minőségű kávéval, vízforraló mert szeretem a 3in1 kávékat is. Ezek mellé kockacukor, monin szirupok, tejpor, különböző növényi tejek, rendes karamell és csoki szirup, tejszínhab. És szép kávés bögrék, csészék. Elviteles kávés poharak. A helyem már meg van csak bútorom nincs még hozzá :D de lassanként elkezdtem összevásárolni mindent hozzá
2023. szept. 17. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Egy jó minőségű eszpresszógép, beépített kávédarálóval. Vákumos tárolók a kávébabnak. Szép kávés poharak, ilyesmi. Nekem ennyi elég, feketén szeretem az eszpresszót.

Max vendégeknek tartanék itthon cukrot, tejet, talán valamilyen sziprupot, tejszínhabot.

2023. szept. 17. 10:50
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Egy kis sarok ahol van egy pár különböző eszköz kávéfőzéshez, mikor milyen módszerrel szeretnék kávét főzni
2023. szept. 17. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Ráálltam a dolce gusto kapszulás kávéjára, nagyon gusztusosak és finomak. Előtte simán egy presszó kávéfőzőbe frissen darált kávét ittam.
2023. szept. 17. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

tejhab csinalo (enyem WMF-es legjobb imadom mert igazi habot csinal)

Sajnos csak kapszulas nespresso van tobbre per pillanat nem telik

De van Bialettim is viszont azt nem szeretem annyira.

Esetleg Fahej megszorni.

Szirup stb minden ilyen hulyeseg nem kell.

2023. szept. 17. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Hát szerintem a kávé mánia nem a kapszulás még instant kávénál kezdődik.

De nyilván egy eszpresszó gép és legalább egy daráló alap hozzá.

Meg persze minőségi frissen pörkölt szemes kávé.

2023. szept. 17. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:

"Hát szerintem a kávé mánia nem a kapszulás még instant kávénál kezdődik."

Szerintem meg ott kezdődik, hogy az ember szereti a kávét. Kapszulas gépem nincs, de pl en nagyon szeretem az instant kávét annak ellenére, hogy alapjaraton fullautomata eszpresszó gépet használok. Van cold brew kávé csepegtetőm, pour over-em, french press-em és kotyogósom is, hangulattol és időjárástól függ, mikor mit használok.

1!

Nekem egy magas pultom van, nagyon egyszerű darab, egyik oldalon csak két lábbal, a másikon hátoldalon zárt, elől nyitott kis polcos résszel.

2023. szept. 17. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Kotyogós kávé, jó minőségű őrült kávé - ennyi. Otthon is kotyogósunk volt, abban tanultam meg kv-t főzni, úgyhogy számomra ez megmaradt :)

Juharszirup édesítőnek, és egy kortynyi lm tej (reggel tejeskávézok, akkor több). Ennyi.

Néha vásárolok valamilyen ízesített őrölt kávét, bár gondolkodom a karamellszirupon, mert imádom a karamellás kv-t.

2023. szept. 17. 13:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!