Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Aki leszokott a kávéról az...

Aki leszokott a kávéról az elmesélné a tapasztalatait ?

Figyelt kérdés
kávéról és minden más koffeinről (tea, energiaital, kóla, stb)
2023. szept. 7. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vagy függő napi 1 kv val élettanilag nincs baj..energiaital már nem túl jó a sok cukor miatt..
2023. szept. 7. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Jobb alvásminőség, kevesebb stressz és szorongás, több energia. Kezdetben enervált leszel mint az állat ha sokat fogyasztottál és fájhat a fejed, de ezek pár napon bekül rendeződnek.
2023. szept. 7. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

1

De valójában ez mindennel így van. Nincs semmi baj az energiaitallal sem, ha havonta 1x megiszol egyet. Persze, sok benne a cukor, de alapjában véve egészséges szervezetnél nem okoz problémát. Havi 1 szál cigi sem fog semmi problémát okozni. Csak sajnos az emberek nem arról híresek, hogy itt megállnak.

Egyébként a kávé is ilyen. Annak pont az lenne a lényege, hogy ritkán igyad, akkor van hatása. Ha mindennap iszol, akkor nem lesz semmilyen hatása, hiszen nem azért iszod hogy felpörgessen, hanem mert függő vagy és szarul vagy ha nem iszol.

2023. szept. 7. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Napi kettő után már nem iszom kb három hete, kicsit nehezebben indul el a nap, viszont nem üt pofán hirtelen amikor kimegy a hatása.
2023. szept. 7. 20:12
 5/6 Rosszlovas ***** válasza:

Szia! Napi 2 kávét ittam, nem szoktam le, de most betegség miatt egy darabig nem ihatok.

SEMMI különbséget nem tapasztalok. Vérnyomásom így is, úgy is alacsony (100/65 körüli).

Ha majd lehet megint, vissza fogok térni a kávéra, én az íze miatt iszom, nagyon szeretem.

2023. szept. 8. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, aki leszavazott az jobban tudja nálam? :D Kretének...
2023. szept. 9. 16:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!