Aki leszokott a kávéról az elmesélné a tapasztalatait ?
1
De valójában ez mindennel így van. Nincs semmi baj az energiaitallal sem, ha havonta 1x megiszol egyet. Persze, sok benne a cukor, de alapjában véve egészséges szervezetnél nem okoz problémát. Havi 1 szál cigi sem fog semmi problémát okozni. Csak sajnos az emberek nem arról híresek, hogy itt megállnak.
Egyébként a kávé is ilyen. Annak pont az lenne a lényege, hogy ritkán igyad, akkor van hatása. Ha mindennap iszol, akkor nem lesz semmilyen hatása, hiszen nem azért iszod hogy felpörgessen, hanem mert függő vagy és szarul vagy ha nem iszol.
Szia! Napi 2 kávét ittam, nem szoktam le, de most betegség miatt egy darabig nem ihatok.
SEMMI különbséget nem tapasztalok. Vérnyomásom így is, úgy is alacsony (100/65 körüli).
Ha majd lehet megint, vissza fogok térni a kávéra, én az íze miatt iszom, nagyon szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!