Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mitől alma ízű málnaszörpöt?

Mitől alma ízű málnaszörpöt?

Figyelt kérdés

Márkát nem írok, de szenzációs! Zéró málna. Összetevők között nincs alma. De ha lenne benne, alma íznek akkor sem lenne szabad jönnie, mert olyan eljáráson esik át, amitől semmilyen íze sem lesz.

De akkor honnan az alma...

2023. szept. 4. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Pedig sok szörp alapja az almalé. Pl. Pölöskei, hiaba malna ízű.
2023. szept. 4. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Almából készül általában az alaplé, amit aztán ízesítenek.
2023. szept. 4. 22:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Nos, már tudom a választ. A márka ugyanaz, íz ugyanaz, de nem a diabetikus, hanem a zéró sorozat. Nem ezt szoktam venni. Most megnéztem, és csaknem a fele almalé, meg egy kevés szőlőlé, málna csak 1%. A diabetikusban valóban nincs alma. Igaz, málna sincs, még egy százalék sem.

A törölt válaszok írójának meg üzenem: Nem én találtam ki, hogy az alma alaplének nincs alma íze, hanem a rádióban hallottam egy élelmiszeripari mérnöktől, akivel rendszeresen beszélgetnek ilyenekről (vagy régebbi felvétel, ezt nem tudom). Kérdés volt, hogy nem lesz-e alma íze az egyéb szörpöknek, és akkor mondta hogy nem. Az eljárást nem jegyeztem meg.

Ne kezdjétek újra!

2023. szept. 5. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Azért az elég sokat elárul egy kérdés színvonaláról, ha a válaszok ~90%-a törlésre kerül.
2023. szept. 5. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Jó kis almapürét kéne szörpölgetni ám. Az legalább egészséges. XD
2023. szept. 5. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Látom, az értelmetlen kérdésnél töröltek néhány értelmes választ...
2023. szept. 6. 01:15
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

"Látom, az értelmetlen kérdésnél töröltek néhány értelmes választ..."

Általános gyakorikérdések színvonal.

2023. szept. 6. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!