Hánykor van a "reggeli" kávéd és milyen formában fogyasztod, és hol?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 10:45
11/23 anonim válasza:
7.30, otthon lungo+espresso+oat milk habositva otthon gyerek mellett
12/23 anonim válasza:
Itthon, de én itthon is dolgozom. Inkább ebéd után szeretem, most is fő.
14/23 anonim válasza:
Fél nyolckor bringázás előtt.
Simán feketén cukor nélkül.
15/23 Metionin válasza:
8-kor otthon az íróasztalomnál, mert onnan dolgozom. Üveges Nescafe tejjel és cukorral. A néha előforduló irodás napokon 9 körül verek le egy dupla ír kávé+ eszpresszó keveréket az ottani kávégépből.
16/23 anonim válasza:
Otthon 6 és 7 között, eszpresszó kávé édesítővel, tejszínnel és/vagy kávé ízesítővel
17/23 anonim válasza:
Otthon, french press kb. 4dl, púpozott adagolókanál, kb. 7g, reggel 7 körül, kis kávétejszín (nem az egész), pár csepp édesítőszer.
18/23 A kérdező kommentje:
Azt hittem sokkal többen kávéznak munkahelyen, de főleg kávézóban reggelizőhelyen, mert annyit látok nyitva.
2023. aug. 30. 16:51
20/23 anonim válasza:
5:00-5:30 között itthon, koffeinmentes kapszulás, tejjel, cukorral, erkélyen 1-2 Heets mellé. Aztán 6:40-kor a munkahelyen a dohányzóban valamilyen Hell kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!