Bár elsőre nem tűnik politikai kérdésnek, de milyen jegeskávét isztok?
Még mindig nem értem. Most az érdekel, hogy milyen jegeskávét iszunk, vagy hogy utáljuk-e Afrikát meg a NER-t? Több témát is belesűrítettél egyetlen kérdésbe, és kicsit olyan érzésem van, mintha a főkérdést palástolni próbálnád valami marhasággal, mintha ködösítenél - miért nem mondod ki kerek perec, amit gondolsz, amelyett, hogy itt maszatolsz?
Illetve nem adtál olyan opciót, hogy "szimplán nem iszom jegeskávét". Szándékosan rekesztetted ki a jegeskávét pl. egészségügyi okokból nem fogyasztó embereket, vagy burkoltan bűntudatot akarsz kelteni a jegeskávét nem fogyasztó emberekben azzal, hogy "ha nem iszol jegeskávét, akkor afrikagyűlölő vagy"?
Ja, és a "Bár elsőre nem tűnik politikai kérdésnek" utalt volna arra, hogy ezt a kérdést egyszer már feltetted a politika kategóriában, de onnan levették, és ezért feltetted ide is? Valahogy nekem nem állt össze ez a történet a "Bár elsőre nem tűnik politikai kérdésnek" felvezetésből, de oké, biztos én vagyok a gyökér.
ma 22:03
Ahogy előző válaszomban írtam, ÁTtették a kérdést ebbe a kategóriába, nem törölték. A véleményem irreleváns, hiszen ez egy kérdés. Itt nem én nyilvánítok véleményt, hanem én érdeklődöm mások politikai álláspontja iránt.
Az opciók hiányát nem értem, van "egyéb", amennyiben egyik válaszlehetőséggel sem tudsz azonosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!