Létezik hogy sóvárgok, és szomjasnak érzem magam a cukormentes üditűk után?
A vércukrodról mit lehet tudni?
Mikor volt utoljára laborod?
A kóla egyébként okozhat függőséget, a benne levő koffein miatt.
Próbáld ki, hogyha iszol egy kávét elmúlik e a fura érzeted!
#2 IR-es vagyok épp ezért ittam mindig cukormenteset, de amúgy holnap megyek nagy laborra. A cukromat magam is mértem relative rendben volt, most viszont nincs itthon mérő, majd holnap veszek bele ilyen kis sticket vagy mit.
Alapból napi 1 monstert is ittam azt most üres kávéval helyettesitem, meg persze a többlet koffein a kólából stb...
Létezik, valoszinuleg a belflorad nem teljesen koser, tobb benne a firmicutes bacterium mint a jó baktérium.
Ha leszoktatod magad es taplalod a gyomrod probiotikummal, zoldseggel, savanyusaggal, feldolgozatlan etelekkel akkor par honap es megszunika
#3-as
"A mesterséges édesítőkkel átverted a testedet, ennek most van a böjtje, de jól döntöttél, hogy elhagytad őket, ha kitisztul a szervezeted, sokkal jobb lesz. Kitartás, meg fogsz könnyebbülni."
Én minden nap iszok egy kapucsínót, amibe eritritet teszek, hogy ez által kevesebb cukrot fogyasszak.
Ezzel rosszat teszek a szervezetemnek? Írnál egy kicsit erről, kifejtenéd, ha úgy van, ahogyan értem, hogy milyen gond van ezzel? Előre is köszönöm a választ.
Én nem tennék bele, annyi jóság van édesítés nélkül. Lehet, az eritrit sokaknak jobb egy fokkal a cukornál, nem vitatom. De csak jobb, nem pedig jó.
Azt mondják, az eritrit természetes, van például a körtében is. Ahha, egy kamionrakomány körtében van elég egy eritrites kávéhoz, másik kamion rakománya egy szelet eritrites sütihez. Figu, én a ragadozó étrend híve vagyok, de egyél őszintén bogyókat vagy nyets mézet ahelyett h hülyére vennéd a tested. Mert jelenleg ez az egy tested van - tiszteld és becsüld.
8
Aha el is hiszem, hogy csak húst eszel, most jöttem a falvédőről. Húst eszel magában, kenyér nélkül, kifli nélkül, köret nélkül és életedben nem ettél egy fagyit vagy egy sütit, tudod kinek meséld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!