Pepsi vagy Coca Cola?
Coca-cola, ez egyértelmű. Van vicces sztorim is, a 90-es években a Pepsi be akarta bizonyítani, hogy jobb, mint a Coca-Cola, ezért vaktesztekkel járták az országot. Ez úgy működött, hogy egy-egy pohárba kitöltötték őket, majd letakarták és megpörgették, hogy ne lehessen tudni, melyik melyik. Előttem egy öreg nénike kóstolt, kérdezték, melyik a jobb.
- Hát, nem tudom...
kóstoltató rámutat az egyikre: UGYE, ez? - Igen...
Kicsit sem manipulatív, mi?
Én meg egyből rámutattam a Coca-Colára, hogy az a jobb. amúgy szag alapján is felismerem. volt égés :)
Évekig nem ittam meg a Coca-Cola-t csak a pepsi-t, aztán
valahogy furcsa lett. Most pont fordítva van.
Valamelyik marha kitalálta: hogy a tradicionális pepsi-ben felesbe van a cukor és az édesítőszer. Magyarul rendes hagyományos kólájuk nincsen már csak ez a moslék. Nem probléma, hogy kísérleteznek, csináljanak cukormentes kólát a probléma az, hogy nem hagyták meg, az eredeti abszolút nem létezik.
Cukorbetegként a diétásakról fogok nyilatkozni.
Normál light/zero/max-ok között jobb a Coca-cola.
Az ízesített verziókban viszont a Pepsi köröket ver rá szerintem.
Kovezzetek meg, de én nem érzek különbséget köztük 😅
Nem is igazán vagyok érte oda, a mekis Coca Colat szeretem a legjobban, de ritkán jutok el oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!