Bedobtam 3 dobozos 0.33as kolat,pirosat. Faj a hasam tole,ne csinaljatok ilyet. Aki hasonloan jart,mikor mulik el?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 16:27
1/9 anonim válasza:
Jártam így én is. Másnap estére lett jó rengeteg büfögés után.
2/9 anonim válasza:
Nekem jópár fingás mulasztotta csak el, felül nem akartak a gázok távozni. Undi, de ez a valóság.
4/9 anonim válasza:
Ez összesen 1 liter. Annyi a minimum, amit letolok egy pizza közben/után, anélkül meg is halnék. Vicces, hogy ennyitől haldokolsz. Kis táposcsirke.
(mellesleg a narkót azt bírjátok, hát fantasztikusak vagytok komolyan)
5/9 Koplárovics Béci válasza:
Ne dobáld, hanem idd meg. A doboz megüli az ember gyomrát.
6/9 anonim válasza:
2-es leszavazok biologiabol gondolom nem mentek at. Igen, a sok szensavtol bufogni szokas, az meg jot is tesz az emesztesnek. Akinek nem sikerul, annak megy a sok buborek tovabb, es nem budos, de felfuvodast okozo belgaz lesz.
7/9 anonim válasza:
6-os köszönöm, hogy elmagyaráztad nekik. Valóban szagtalan, de annál kínzóbb élmény.
8/9 A kérdező kommentje:
Na az a helyzet,hogy a MAX-osbol siman betolok tobb mint 1.5 uveggel ami kb 4 litert jelent. Azzal nem volt gond. normalt nem itttam vagy 5 eve kb vagy tobb
2023. júl. 20. 08:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!