Műanyag shaker-t hogyan kell használni? Mi az a rács benne?
Például a BioTechUSA shaker-e!
Megvettem, de teljesen laikus vagyok ebben.
Jégkockát szeretnék kásává aprítani.
Szerintetek bírni fogja?
Milyen italokat szoktatok készíteni vele?
Ezek a shakerek elsősorban a por alapú étrendkiegészítőkhöz vannak. A műanyag rács funkciója, hogy segítse a feloldódást és az összekeverést.
Kizárt dolognak tartom, hogy alkalmas legyen a jég kásásítására.
Jégkása készítéséhez használj jégkásakészítő gépet.
Alternatív csavard bele a jeget egy konyharuhába, és néhányszor csapj rá valami kemény tárggyal.
A shaker keverésre való, azért van benne az a rács, hogy megtörje a folyadék útját, és így jobban keveredjenek a dolgok benne. (Mellékhatásként levegőt is kever a folyadékba, szóval aránylag tisztességes tejszínhabot tudsz vele "verni").
Az a kérdésed, hogy a műanyag rács kézi rázogatásra felaprítja e a jégkockát?
Hát nem!
"Jégkockát szeretnék kásává aprítani. Szerintetek bírni fogja?"
Szerintem próbáld ki! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!